Bij ARV Achilles trainen voor de Van Oers Marathon Brabant

* Etten-Leur, 16 augustus 2022 – Trainen voor de hele marathon? Dat kan, maar met name is deze aanbieding bedoelt voor loopsters en lopers die op de laatste zondag van oktober 2022 aan de 5 of de 10 kilometer mee willen doen, of aan de halve marathon.

Maandag 22 augustus 2022 start hardloopcursus
Speciaal voor beginnende hardlopers die op 30 oktober succesvol de vijf kilometer willen afleggen, word je bij onze atletiekvereniging in tien weken klaargestoomd om die afstand in een redelijke en respectabele tijd af te leggen.

Beginnend op maandag 22 augustus doe je elke maandagavond van 20:00 en 21:00 uur mee op de atletiekbaan (Concordialaan) met de opstapgroep 2022. Ervaren opstaptrainers gaan je letterlijk en figuurlijk stap voor stap begeleiden naar jouw deelname aan de 5 kilometer met de finish op de Markt in Etten-Leur.
Naast de baantraining op maandagavond krijg je elke week een thuisopdracht mee, die ook opbouwend is opgezet naar 30 oktober. Bovendien word je tijdens deze loopcursus allerlei vaardigheden aangeleerd die het hardlopen ondersteunen en jouw fysieke conditie verbeteren. Voor onze inspanning vragen wij een bijdrage van € 35,00, inclusief de afscheids- en napraatavond op 31 oktober, waarbij je ook een certificaat krijgt voor je succesvolle eindexamen van 30 oktober!
Klik hier om je op te geven.

Trainingsbegeleiding naar 30 oktober 2022
Heb je geen tijd op maandagavond, of heb je al loopervaring en train je regelmatig en wil je slechts t/m 30 oktober trainingsadvies plus samenlopen met niveaugenoten voor jouw wedstrijdafstand, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Bij Achilles worden er voor de verschillende loopgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag baantrainingen gegeven. De meeste trainingen vinden ’s avonds plaats, maar op dinsdag en donderdag wordt er ook ’s ochtends getraind. De begeleiding van onze trainingsgroepen wordt gedaan door gediplomeerde en ervaren hardlooptrainers. Voor de meer gevorderde lopers is er ook in het weekend een georganiseerde training.

Ervaar hoe leuk en gezellig het is om met ervaren hardlopers van Achilles, die bijna allemaal aan de start staan bij de Van Oers Marathon Brabant op 30 oktober, mee te trainen voor dit Etten-Leurse hardloopevenement! Voor eveneens € 35,00 kan je dan na een kort inventarisatiegesprek met de betreffende trainer twee of drie keer per week gedurende 10 weken meetrainen met een loopgroep bij Achilles.

Informatie
Ben je op 22 augustus nog met vakantie, geen probleem, één of twee weken later kan je ook instromen. Meer informatie: mail naar trainenbijachilles@arvachilles.nl

Inschrijven doe je door na het activeren van deze link het formulier in te vullen.