ARV Achilles organiseert de Brabantse Kampioenschappen pupillen teams (2)

* Etten-Leur, 23 augustus 2022 – Gisteren hebben de contactpersonen van diverse Brabantse atletiekverenigingen een uitnodiging ontvangen voor de Brabantse Kampioenschappen Teams voor Pupillen, die op 17 september 2022 Door ARV Achilles wordt georganiseerd in Etten-Leur.
Inschrijven kan tot en met 14 september aanstaande via atletiek.nu

Programma
Voorafgaand aan de wedstrijd, om 9.30 uur, houden we een vlaggenparade/defilé. Dit zal tegelijk met de teambegeleidersvergadering plaatsvinden. Het programma is vervolgens gelijk aan het programma van de eerste/derde wedstrijd van de Athletic Champs competitie. Ook hanteren we de puntentelling van de AC.

Dit betekent dat we de vijf beste prestaties/ puntenscores van het team per onderdeel, inclusief de team-estafette, in de puntentelling opnemen.
We maken geen gebruik van ET en klokken op alle looponderdelen; dus handmatig.
Het laatste onderdeel start pas als alle uitslagen van de onderdelen ervoor ingeleverd zijn door de teams. Na het metersmaken is er tijd om bijvoorbeeld een teamfoto te maken. De prijsuitreiking is zo snel mogelijk na het laatste onderdeel en de diploma’s volgen op een later moment per post.
Naast de uitnodiging vinden jullie in de bijlagen ook nog het volgende:
– het tijdschema, de voorlopige poule-indeling, die ook is ingevuld op atletiek.nu en het (standaard)reglement voor deze wedstrijd.