Opstapgroep Nordic walking

Nordic Walking is een trainingsvorm waarbij mensen zonder te grote belasting op spieren en gewrichten een sportieve inspanning kunnen leveren. Iedereen kan Nordic Walking beoefenen, dat maakt het zo leuk. Als je de conditie wilt verbeteren is dit een uitgelezen vorm van sport.

Nordic Walking is een sport. Om deze sport verantwoord en zonder problemen te beoefenen moet je de techniek en de toepassing ervan goed onder de knie hebben. Daarnaast is Nordic Walking een goede totale work-out voor de beenspieren, buikspieren, nek, schouders, armen en romp.

ARV Achilles biedt je bewegen, wandelen, samen sporten, praten, genieten van de omgeving en door een uitgekiend programma de conditie verbeteren. En dat alles onder goede begeleiding van KNAU opgeleide en gecertificeerde trainers met meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van trainingen voor groepen van recreatieve sportbeoefening.

ARV Achilles zorgt er voor dat mensen in de opstap-cursussen de juiste Nordic Walking instructies en techniek krijgen aangereikt, maar nog veel belangrijker, we bieden daarna de mogelijkheid om als lid van onze vereniging, deze sport op wekelijkse basis in reguliere trainingen te blijven beoefenen.

Voor aanmelden en/of voor meer informatie kan je contact opnemen met Toon Buckens (076-5016395).