Sponsoring

Wil je gezond bewegen combineren met een stukje actieve marketing? Zie je de noodzaak van financiële sponsoring van maatschappelijke activiteiten?  Je bedrijf zoekt mogelijkheden om extra publiciteit te genereren? Dan past onze vereniging precies bij jouw bedrijf! Wij hebben je veel te bieden. Hieronder zetten wij onze mogelijkheden uiteen. En natuurlijk nodigen wij je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Wie zijn wij en wat doen wij? 
ARV Achilles vierde in 2018 haar vijftig jarig bestaan en is in die tijd uitgegroeid tot een actieve vereniging met ongeveer 800 leden. Het doel van onze vereniging is iedereen de mogelijkheid te geven de atletieksport te beoefenen op zijn of haar eigen niveau, ongeacht talent, leeftijd of beperking.
Binnen ARV Achilles zijn er atleten actief in de wedstrijdatletiek, maar zijn er ook leden die recreatief lopen en anderen wandelen of doen aan Nordic Walking. Sinds een paar jaar zijn ook Kangoo Jumping en Frame Running toegevoegd aan het totaalpakket dat ARV Achilles biedt. Elke groep wordt getraind door deskundige en gediplomeerde trainers.

Evenementen
Sinds 2011 organiseert deze Etten-Leurse atletiekclub jaarlijks op een vrijdag in mei een avondwedstrijd, en per  2015 verzorgt ARV Achilles samen met de Stichting Avondvierdaagse in Etten-Leur, een jaarlijks terugkerend wandelfestijn. Een ander evenement dat mede door Achilles georganiseerd wordt is bijvoorbeeld Loop voor Hoop. Ook aan diverse schoolactiviteiten/projecten stelt ARV Achilles haar accommodatie beschikbaar. En elk jaar probeert Achilles enkele atletiekwedstrijden die op de agenda van de Atletiekunie staan, naar Etten-Leur te ‘halen’, zoals bijvoorbeeld competitiewedstrijden voor C/D, B- of A -Junioren, maar ook voor senioren, naast regionale wedstrijden voor de Pupillen (ARWB kampioenschappen of Athletics Champs). En bijna vergeten we onze Achilles-cross te noemen. Onze oudste wedstrijd, die in 2019 al de 48e editie kende, klik hier voor het wedstrijdverslag van die uitvoering en hier voor het gesponsorde crossboekje.

Onze ‘hardware”
Het atletiekcomplex van de vereniging omvat een kunststof atletiekbaan met een zittribune, een clubhuis met inpandige kleedkamers, een bestuurskamer annex vergaderruimte, een wedstrijdsecretariaat, een volwaardige jurytoren en een massageruimte.

Financiering van onze activiteiten
Om alle doelstellingen van onze organisatie te realiseren zijn extra financiële middelen nodig. Zonder de hulp van de gemeente Etten-Leur en het bedrijfsleven is dit niet mogelijk.

Gerichte sponsoring
Wij zijn op zoek naar bedrijven die bereid zijn hun steun te geven om de atletieksport in Etten-Leur en omgeving verder tot ontwikkeling te brengen en daarmee ook hun naamsbekendheid vergroten. Natuurlijk mag een sponsor van onze organisatie méér verwachten dan een nota voor de toegezegde bijdrage. Onze uitstekende naam, in de atletiekwereld en in de gemeente Etten-Leur, kan worden ingezet om jouw bedrijfsnaam uit te dragen.

Je kan jouw bedrijfsnaam bijvoorbeeld verbinden aan de wedstrijdsport, aan recreatieve wedstrijdatletiek, aan onze jeugdafdeling of aan een specifiek evenement. Wij bieden diverse mogelijkheden tot naamsvermelding en mediapubliciteit. Hieronder vindt je een beknopt overzicht. Heb je andere wensen, dan zijn wij graag bereid daarover met je van gedachten te wisselen.

* Reclame op het wedstrijdtenue, op trainingspakken en sporttassen.
* Reclame op startnummers van een evenement.
* Plaatsing van je logo op briefpapier, uitnodigingen, posters of foldermateriaal.
* Plaatsing van je bedrijfslogo met een banner op onze website, waarmee wordt doorgelinkt naar jouw website.
* Maandelijks worden twee sponsoren in de Nieuwsbrief toegelicht, met een banner op onze website, en specifieke aandacht op ons beeldscherm in de hal en op het Achilles publicatiebord.
* Reclameborden rond de atletiekbaan of op de tribune.
* Uitingen op de gevel van ons clubhuis.
* Het houden van lezingen en promotieactiviteiten in ons clubhuis en onze atletiekbaan.
* Het verbinden van jouw bedrijfsnaam aan een evenement of een wedstrijdonderdeel.

ARV Achilles heeft je veel te bieden. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw bedrijfsnaam op een positieve manier wordt uitgedragen. Je kan als sponsor de doelgroep kiezen die het meest bij jouw bedrijf past. Bovendien kan je per evenement bepalen of dit een goede gelegenheid is om extra (media)aandacht voor jouw bedrijf te realiseren.

Mocht je zelf creatieve ideeën hebben voor de wijze waarop je onze vereniging wilt sponsoren, dan staan wij daar zeker voor open. Zie je een basis voor een goede, maar bovenal sportieve samenwerking met onze organisatie, neem dan contact op met ARV Achilles (sponsoring@arvachilles.nl).