Jumbo Avond4daagse Etten-Leur

JUMBO Avond4daagse Etten-Leur 2022

* Etten-Leur, 21 april 2022 –Van de voorzitter

Na 2 jaar Home-edition  barsten we van de ideeën en hebben we verschrikkelijk veel zin om dit evenement weer op poten te zetten.

De 58ste editie  gaat van start op 13 juni en we sluiten af met het defilé op donderdag 16 juni.

We zijn volop bezig met de werkgroep en bestuursleden om alles van routes tot en met verkeersveiligheid te regelen, zodat het weer een mooi wandelfeestje gaat worden voor jong en oud. Maar daar kunnen we  nog wel wat hulp bij gebruiken, met name verkeersregelaars en alle stempelposten zijn nog niet allemaal bemand.

Dit jaar is Jumbo wederom onze hoofdsponspor en dankzij hen kunnen we de inschrijfgelden het zelfde houden als twee jaar geleden. Inschrijven via school; kinderen en ouders is nog goedkoper dan individueel inschrijven.

Dit jaar zijn er wederom routes uitgezet van 3 – 5 – 10 – 15 en zelf 25 km. De twee langste afstanden zijn te lopen via een GPX of een beschreven route en zullen niet uitgezet zijn. Dat doen we natuurlijk wel voor de 3 – 5 en 10km.

Om het voor de bovenbouw aantrekkelijk te maken ook een wat langere afstand te lopen, zijn we aan het kijken of we woensdag op de 10 km een DJ-route kunnen organiseren. We vragen kinderen en jongvolwassenen die aan de route wonen om een DJ Booth op de oprit of in de garage te plaatsen en zo bij te dragen aan een muzikale feestelijke route.
Mensen die hier ideeën voor hebben – of andere leuke suggesties – kunnen zich bij de organisatie melden via projecten@arvachilles.nl.

Natuurlijk willen we dit jaar weer een schone avondvierdaagse en vragen iedereen om zijn eigen afval op te ruimen.
Met elkaar houden we  Etten-Leur schoon!

Dank aan alle scholen en ouders die meehelpen om er in 2022  weer een mooi evenement van te maken.

Ik wens iedereen hele leuke, gezellige en sportieve avonden toe.

Inschrijven voor de avondvierdaagse kan op de website van inschrijven.nl.

Klik hier om je in te schrijven.

Annie Dirks
Voorzitter