Jumbo Avond4daagse Etten-Leur

* Etten-Leur, 9 april 2024 – Van de voorzitter

Alweer de 60ste editie van de avond4daagse in Etten-Leur. We gaan van start op maandag 27 mei 2024 en we sluiten af met het defilé op donderdag 30 mei 2024.
We zijn volop bezig met de werkgroep en bestuursleden om alles van routes tot en met verkeersveiligheid te regelen, zodat het weer een mooi wandelfeestje gaat worden voor jong en oud.

Ook dit jaar is Jumbo onze hoofdsponsor en dankzij onze sponsors kunnen we de inschrijf kosten hetzelfde houden als de laatste jaren. Geen inflatie in de prijzen bij ons.
Heb je kinderen op de basisschool, schrijf dan in via school; ook broertjes, zusjes en ouders of grootouders kunnen via de school inschrijven.

Ook dit jaar zijn er routes uitgezet van 3 – 5 – 10 – 15 km. Alleen de 15 km wordt niet uitgepijld en is te lopen via een GPX bestand op je mobiel of GPS.
– Of natuurlijk met behulp van een beschreven route. De routes voor de 3 – 5 en 10 km zijn uitgepijld met respectievelijk witte, groene en rode pijlen. Dit jaar hebben veel werk gestopt in de routes, zodat er zomin mogelijk verkeersregelaars nodig zijn en iedereen veilig de 4 avonden kan lopen.

We geven dit jaar plaatsen aan op de route waar scholen een uitdeelpost kunnen creëren; hiermee bereik je alle afstanden. Ook geven we aan waar de Jumbo uitdeelpost komt te staan.

Let op de afwijkende startlocatie op donderdag. We starten dan op de oude Bredase weg ter hoogte van het Witte Paard en eindigen in het Oderkerkpark. Hier is voldoende ruimte voor alle scholen om de kinderen een medaille te geven.
Alleen de starttijd van de 3 km op donderdag avond verandert – dit is een half uurtje later, omdat we zo met z’n allen kunnen afsluiten door middel van een defilé op de markt met gezellige muziek.

Natuurlijk willen we dit jaar ook een schone avondvierdaagse en vragen iedereen om zijn eigen afval op te ruimen! Met elkaar houden we ons Etten-Leur schoon!
Veel dank aan alle ouder comités van scholen en ouders die meehelpen om er ook in 2024 een mooi evenement van te maken.

Ik wens iedereen hele leuke, gezellige en sportieve avonden toe.

Annie Dirks Voorzitter

Inschrijven voor de avondvierdaagse kan op de website van inschrijven.nl.

Klik hier om je in te schrijven.