Starttijden en bewegwijzering routes

JUMBO Avond4daagse Etten-Leur 2024

STARTTIJDEN

3 KM     op maandag t/m woensdag om 18:15 uur            op donderdag om 18:45 uur

5 KM     op maandag t/m donderdag om 18:30 uur

10 KM   op maandag t/m donderdag om 18:00 uur

15 KM   op maandag t/m woensdag om 17:30 uur            op donderdag om 17:15 uur

BEWEGWIJZERING VAN DE ROUTES

De routes worden onderweg aangeduid met pijlen, die bevestigd zijn aan lantarenpalen en misschien bomen. Ze wijzen in de te vervolgen richting. Als er geen pijlen hangen dan dient men rechtdoor te lopen.  Voor elke afstand gebruiken we een eigen kleur. Klik hier voor de digitale route informatie.

Wit        =             3 km

Groen   =             5 km

Rood     =             10 km

Daar waar routes samenvallen wordt elke afstand aangegeven. Bedenk dat de juiste route op de kaart met omschrijving wordt aangegeven. De pijlen zijn een hulpmiddel! Bedenk ook dat grappenmakers de pijlen in een verkeerde richting plaatsen of zelfs helemaal weggenomen kunnen hebben. Bij de 15 km worden geen pijlen opgehangen. De routebeschrijvingen van de 15 km liggen in het secretariaat of zijn als GPX-bestand te downloaden van deze site.

 

 

START- EN FINISHLOCATIES

Op maandag, dinsdag én woensdag wordt er gestart en gefinisht op de atletiekbaan van A.R.V. Achilles. Deze is gelegen op het sportpark Lage Banken aan de Concordialaan 206. Hier is veel ruimte om je fiets te parkeren en wat minder ruimte voor de auto.

Op donderdag wordt er gestart vanaf de Oude Bredaseweg ter hoogte van het Witte Paard. De scholen verzamelen in het Oderkerkpark en aan de achterkant van het Witte Paard, in het Oderkerkpark bevindt zich op donderdag dan ook het secretariaat. Kom dan ook met de fiets en parkeer deze tussen de rekken op de parkeerplaats bij en in het Oderkerkpark.