Avondwedstrijd Achilles, de 10e editie is op vrijdag 13 mei

* Etten-Leur, 20 april 2022 – Voor de tiende keer organiseert ARV Achilles haar Avondwedstrijd.

Op vrijdag 13 mei start om 18:30 uur onze baanwedstrijd met polsstokhoogspringen, discuswerpen en hoogspringen. Daarna volgen diverse sprintnummers, kogelstoten, verspringen en twee mila-nummers: 800 en 3.000 meter.
Voor de loopnummers is het van belang om je gewenste tijd op te geven voor de juiste serie-indeling. Voor de technische nummers zijn er voor elk onderdeel 4 pogingen, hoogspringen maximaal 3 (aanvangshoogte 1,10 m) en polshoog maximaal 3 (aanvangshoogte 1,80 m). Bij kogel en discus is er de mogelijkheid om in beide groepen deel te nemen. Voor alle technische onderdelen (behalve polshoog) wordt uitgegaan van 1 uur wedstrijd.

Maximum aantal deelnemers technische nummers
Een deelnemer kan maximaal voor 3 onderdelen inschrijven. Er zijn geen prijzen beschikbaar. Maximum aantal deelnemers per onderdeel: hoogspringen: 15, polsstokhoog: 15, verspringen: 20, kogelstoten groep 1 & 2: 20, discuswerpen groep 1 & 2: 15. Loopnummers in principe onbeperkt, de snelste serie wordt het eerst gelopen. De 3.000 meter is tevens het mei-onderdeel van de (interne) loperscompetitie van Achilles.

Inschrijven
De voor-inschrijving is al geopend, inschrijven doe je hier. Na-inschrijven tot één uur voor aanvang van het onderdeel. Na-inschrijving € 4,00. (Voor Achilles leden € 1,00, die kunnen gratis voor-inschrijven).

Meer informatie
De flyer kan je hier downloaden.