Mooie opbrengst 5e editie Mini Ropa Run

* Etten-Leur, 17 april 2022 – Oorspronkelijk was de 5e uitvoering van de Mini Ropa Run (MRR), waarvoor Roparunteam Swietelsky Go4Life en ARV Achilles samen de organisatie vormen, op zaterdag 9 april geagendeerd. Maar toen bleek de Atletiekunie de aanvraag van Achilles om op die datum de 1e CD-junioren competitiewedstrijd te houden goedgekeurd te hebben. Dus moest de MRR uitwijken, daarom  werd zaterdag een week later gekozen om de estafetteloop voor het goede doel te organiseren. Ondanks dat die datum een dag na Goede Vrijdag en een dag voor Eerste Paasdag viel, werd het toch nog een succesvolle MRR-dag. Met 7 bedrijventeams en maar liefst 17 verenigingenteams plus nog een handvol Frame Runners konden de organisatoren na afloop de voorlopige balans opmaken en melden dat de opbrengst ruim € 2,100,00 was.

Het snelste bedrijfsteam was het vijftal van Modoc (37:30), bij de verenigingen was het DJA die de taart mocht delen na de snelle 32:25 over 10 km.

De uitslag is zeer binnenkort hier zichtbaar, net zoals foto’s die tijdens het evenement zijn gemaakt.

In BNdeStem schreef verslaggeefster Stella Marijnissen er het volgende over: “2.100 euro opbrengst bij Mini-Roparun in Etten-Leur”

In afwachting op de actualisatie van de MRR-website hier alvast wat foto’s.