Toon Heeren snelste master in Standdaarbuiten

20151122StanddaarbuitenUITSLAG* Etten-Leur, 22 november 2015 – De Dorpsboscross van AVS’90 werd goed bezocht door Achillesleden. De rapste van de stylist uit St. Willebrord Toon Heeren, die alle masters achter zich liet. In dezelfde leeftijdscategorie werd zijn clubgenoot Kees Lazeroms derde.  José van der Linden en Cia Smulders werden beide tweede in hun categorie en Peter Gulden was zelfs de winnaar van de M55!

De als zesde M45-er finishende Henk Buesink merkte het volgende op over deze cross: “De boscross is aan het begin van het cross seizoen altijd een lekkere wedstrijd om er weer in te komen. Dat was vandaag wel anders. Door de flinke regenval van de afgelopen dagen was het parkoers nat en modderig. Zelfs met spikes was het niet mogelijk om wat grip te krijgen.

Na een lange blessure periode moet ik weer wat wedstrijd ritme krijgen. Vandaag was het zaak te overleven en op de been te blijven. Gezien deze omstandigheden mag ik over een 6e plaats niet klagen. Geen strijd geen tegenstanders. Ik tegen de elementen. 8 km in 33.31 min. Ik krijg er weer zin in!”

BN de Stem: Mooie crossstrijd tussen Van Nispen en Franken in modderig dorpsbos