Rondje Seppe: 10e wedstrijd RunningCenter Loopcircuit West-Brabant

* Etten-Leur, 14 oktober 2019 – Afgelopen weekend werd in Bosschenhoofd al weer voor de zevende keer het rondje Seppe georganiseerd. Ooit begonnen als onderdeel van de Bosschenhoofdse midzomerfeesten, toen nog genaamd Midsummerrun, maar sinds 2016 niet meer in augustus maar is de wegwedstrijd verplaatst naar oktober. Blijkbaar is het klassement voor het wegcircuit al zo’n beetje bepaald, want er waren maar relatief weinig Achillesdeelnemers in Bosschenhoofd aanwezig. Maar de zes actieve Achilles hardlopers zorgden wel voor een 50% score qua podiumnoteringen.

Twee rondjes Seppe
De snelste man op de 10 km van onze club was Toon Heeren, die achter een ongenaakbare Jeroen van Damme tweede werd bij de M45 in 35:48.  In de categorie masters 35 wist Jos de Laat een prima tweede plaats te scoren, met zijn 37:48. En tot zijn eigen verrassing werd Kees van de Riet naast Toon en Jeroen op het podium geroepen. Zijn 40:02 was goed voor een derde plaats bij de masters 45. De onverwachte ereplaats bleek met name door zijn podiumpresentatie (zie foto). Bij de masters 55 deed Rini Verhoeven het rustig aan, want zijn 50:05 is zeker een minuut of vier onder zijn kunnen.

Drie rondjes Seppe
Lekker liep het voor Peter Gulden, die weliswaar geen prijs behaalde, maar op de 15  km. blijkbaar als voorbereiding op de halve in Etten-Leur over twee weken een degelijke 1.04:41 neerzette. Dat kon Corné van Beek niet beamen, want zijn 1.05:35 stemde hem niet tot tevredenheid “Rondje Seppe, snel vergeten.”, zo luidde de berichtgeving.

Elfde en laatste wedstrijd van het RunningCenter Loopcircuit West-Brabant
Op zondag 20 oktober is in Rupchen het elfde en afsluitende onderdeel van het circuit: de Kluiskenshof 10 van AVR. Niet alleen de einduitslag van dit regelmatigheidscriterium wordt op de nieuwe atletiekbaan en in de nieuwe kantine van ARV’90 bekend gemaakt. Ook de opening van de nieuwe accommodatie van de Rucphense atletiekvereniging vindt dan plaats. Voorinschrijven kan nog t/m 18 oktober!

De uitslag van het rondje Seppe kan je hier vinden, en Paul van Dongen was weer met zijn fototoestel (139) aanwezig. Ook onafscheidelijk met zijn camera: Jos van der Reep (802).