Achilles en Cheltenhamrun: 4 deelnemers en 4 x podium

* Etten-Leur, 9 oktober 2019 – De Cheltenhamrun is de negende wedstrijd van het RunningCenter Loopcircuit West-Brabant. Deze wegwedstrijd, tegenwoordig met alleen een 5-km als raceafstand, wordt al voor de 34e keer georganiseerd. Nu niet meer samen met de plaatselijke wielerclub, maar door een team vrijwilligers (Stampersgat Sportief) die vonden dat deze dorpsloop voor hun woonplaats behouden moest blijven. In Stampersgat kwamen vier Achilleslopers aan de start, en die lukten het allemaal om een podiumplek te bemachtigen. Zo was M45-er Toon Heeren de snelste in zijn categorie met 16:30. Peter Gulden wist zich eveneens in de prijzen te lopen, hij werd derde bij de M55 in 19:48.

En het podium bij de dames 55 werd voor 2/3 gevormd door een Achillesduo: José van der Linden was het eerst over de eindstreep van haar leeftijdsgenoten (21:18) en Cia Smulders wist als nummer drie met 24:35 de derde plaats in deze categorie te pakken.

De resultaten van de Cheltenhamrun kan je hier zien. De 148 foto’s die Paul van Dongen maakte staan hier en ook van Jos van der Reep was aanwezig met zijn camera (380).