Prijsuitreiking Loperscompetitie 2019

* Etten-Leur, 8 januari 2020 – Tijdens een druk bezochte koffie-avond van de lopersgroep van Achilles werden de prijzen uitgereikt van de Loperscompetitie 2019. Al decennia is Riny Oostvogels de persoon die gedurende het jaar de uitslagen verzameld van de 12 jaarlijkse onderdelen die de basis vormen voor het regelmatigheidsklassement, wat de Loperscompetitie beoogd te zijn. Deze klassementen zijn ooit opgezet om de Achillesleden die bij de lopersgroep trainen, aan zoveel mogelijk (Achilles-)wedstrijden mee te laten doen. Om voor een prijs in aanmerking te komen moet er aan 7 van de 12 onderdelen worden meegedaan.

Klik hier om de historie van deze competitie te zien, die teruggaat tot 1990: dat betekent dat het afgelopen jaar voor de dertigste keer voor deze prijzen werd gestreden!

Trainers bedankt, afscheid Wim Blom
Door de lopers van de lopersgroep werden bij monde van Ellen den Arend ook alle trainers bedankt voor hun inspanningen van het afgelopen jaar en zij werden in dat  kader verrast met interessante pakketten. Nu toch in de belangstelling maakte Wim Blom zijn afscheid bekend van deze trainingsgroep. Jarenlang had hij met plezier meegetraind, zelf ook trainingen gegeven, inclusief enkele opstapgroepen, maar nu vond hij het tijd, of eigenlijk zijn lichaam, om een stapje terug te doen en zijn sportieve hardloopleven verder gestalte te geven bij de 55plus (mits hij daar door de ballotage komt).

Riny Oostvogels bedankt
Als laatste werd de man van de Loperscompetitie, Riny Oostvogels, verzocht om in het spotlicht te komen staan, zodat ook hij namens alle aanwezig hartelijk kon worden bedankt voor zijn ondersteuning aan deze interne competitie.

Loperscompetitie 2020
Wat de onderdelen in 2020 van de Loperscompetitie zullen worden, moet nog worden bepaald, binnenkort meer informatie hierover.
In ieder geval is de Kluiskenshof Achilles-cross op 26 januari 2020 het openingsnummer. Klik hier om je voor 20 januari voor in te schrijven!