José van der Linden en Toon Heeren sterkste masters in Steenbergen

* Etten-Leur, 28 augustus 2019 – De zesde wedstrijd van het RunningCenter Loopcircuit West-Brabant 2019 was de 10 van Groot Steenbergen. De organiserende vereniging Diomedon kon dit jaar niet in de accommodatie op Welberg terecht en heeft besloten nu ook voor een nieuw parcours te gaan. Vanwege het verkrijgen van de nodige vergunningen heeft het even geduurd voordat er een nieuw parcours van deze regionale hardloopwedstrijd kon worden bekend gemaakt. De start en finish vonden nu plaats op Gemeentelijk Sportpark, Seringenlaan 1 te Steenbergen.

Deden er een week eerder aan de 38e uitvoering van de Hoevensepolderloop tientallen lopers van Achilles mee, op dinsdag 27 augustus 2019 liepen er 5 deelnemers namens Achilles in Steenbergen. Vier kwamen uit op de 10 km, twee werden eerste in hun categorie: José van der Linden bij de V55 in 46:28 en Toon Heeren was de sterkte bij de Masters 50 in 37:42. Senior Lennard van der Heiden liep voorzichtig weer een tien na zijn succesvolle rentree in Hoeven na een vervelende blessure in 42:53. Master 55 Peter Gulden eindigde in zijn categorie op plek 5 in 45:42, terwijl Jürgen Koevoets als enige Achillesloper op de 5 kilometer uitkwam, hij werd 21e in 28:37.

Een wedstrijdverslag van de Hoevensepolderloop volgt, de uitslag kan je hier vinden!

Klik hier voor een verslag in BNdeStem: ‘Mels Lambregts blijft hitte de baas in Steenbergen’, en hier voor het artikel in Kijk op Steenbergen.

De uitslag staat hier. En inmiddels staat de fotoreportage van Jos van der Reep online, klik hier om zijn 448 foto’s te bekijken.