Jan Muller en Mels Lambregts winnen in Hellendoorn en Zevenbergen

* Etten-Leur, 13 maart 2022 – Gisteren liep ultraloper Jan Muller de Sallandtrail in Overijssel. Hij eindigde als eerste overall op de 80 km, met zo’n 900 hoogtemeters in 6.59:05 (van de 81 mannen). Klik hier om de uitslag te zien. Klik hier om Jan’s persoonlijke wedstrijdrelaas te lezen.

Vandaag 13 maart organiseerde AV Groene Ster in Zevenbergen de Groene Stercross. Dit was pas de tweede wedstrijd van de ARWB crosscompetitie 2021-2022. De eerste en enige cross die naast deze in dit circuit wel doorging was de Diomedoncross in november 2021.

Inmiddels is de uitslag gepubliceerd, klik hier om deze te downloaden. En namen van Achillesdeelnemers, zoals Cia Smulders (V65), Karin de Wild (V45), Sarah Touw (3e MC jun), Mels Lambregts (1e Msen), Sofie Touw (2e MAP2), Lotte van de Sande 3e CPup), Lucas Touw (1e JAP2), Melina Sumpena Adinata (3e V35), Linda van der Sanden (V35), Yvonne Boot (V35) en Ruben Baljon (Msen). Het was in ieder geval een cross met veel lussen, zelfs een slakkenhuis en uiteraard met enkele heuvels. En heel veel molshopen. In de volle zon leek het bijna zomer. Deze cross telde nog mee voor de bovengemelde ARWB crosscompetitie.

Zo vielen enkele afwezigen toch nog in de prijzen, zoals er ook vandaag een behoorlijk aantal  hardlopers en hardloopsters  van Achilles naar het podium geroepen werden na afloop van hun race.