Zaterdag 26 maart: Trainingspakkenwedstrijd bij Achilles

* Etten-Leur, 3 maart 2022 – De traditionele eerste baanwedstrijd staat open op atletiek.nu. Bijna alle leden van Achilles kunnen meedoen.

Voor de jongste pupillen is er een meerkamp van Athletics Champ-onderdelen, voorafgegaan door een estafette. De G atleten hebben hun eigen meerkamp zoals elk jaar. De Frame runners kunnen starten op 60 en 200 meter (jeugd) of de 1.500 meter (volwassenen). Om ongeveer kwart voor een is het pannenkoeken eten!
Voor de trimmers en hardlopers begint de zaterdagochtend met enkele series 1.500 meter (de eerste serie is de snelste). Belangrijk hier is om je gewenste eindtijd in te vullen voor een juiste serie-indeling.

In de middag is er voor de junioren, senioren en masters een meerkamp bestaande uit sprint, ver- en hoogspringen, kogelstoten en speerwerpen. Deze atleten mogen uiteraard ’s ochtend ook aan de 1.500 meter meedoen. Klik hier om je in te schrijven. Na-inschrijven is NIET mogelijk. Dus zorg dat je voor 19 bent ingeschreven! De wedstrijdposter kan je hier downloaden.