Een week met competitiewedstrijden

20180421AukeKorving* Etten-Leur, 14 mei 2018 – In de afgelopen week vonden er weer enkele competitiewedstrijden plaats. Zo moesten de Pupillen naar Bergen op Zoom op zaterdag 12 mei om bij Spado mee te doen aan de 2e Athletics Champs. Voor de resultaten, klik hier.

Op zondag 13 mei ontmoetten de jongens en meisjes B-juniorenteams van Achilles hun leeftijdgenoten in de 1e competitiewedstrijd bij AV Sprint in Breda. Voor de resultaten, klik hier.

Op dezelfde atletiekbaan was op woensdag 9 mei een Avondwedstrijd, waaraan twee Achillessenioren meededen: Maarten Roeloffs kwam uit op de 100 meter, die hij als nummer zes eindigde in 12.30. Bart Hondeveld deed een viertal vertesprongen, waarvan 5.85 meter de verste afstand was die hij aflegde. Voor de resultaten, klik hier.

De eerste volgende competitiewedstrijden zijn op zaterdag 19 mei voor de C/D Junioren in Roosendaal voor hun 2e wedstrijd, de mannen seniorenploeg gaat op 27 mei naar Arnhem voor de 2e wedstrijd en op zaterdag 2 juni is het voor de Achilles Pupillen al weer de derde Athletics Champ, nu in Steenbergen bij Diomedon.

Foto: Auke Korving tijdens open Pupillenwedstrijd 21 april 2018 in Zundert (Jos van der Reep)