Rabobank ClubSupport: krijgt Achilles meer dan 200 stemmen?

* Etten-Leur, 16 september 2022 – Al vele jaren doet Achilles actief mee aan het Rabobank ClubSupport project. Dankzij leden van de Rabobank die op onze vereniging stemden konden wij jaarlijks een mooi bedrag ontvangen om bijvoorbeeld atletiekmaterialen voor onze jeugdatleten aan te schaffen . In 2021 stemden 196 leden voor ARV Achilles en zo ontving onze penningmeester € 1.230,84.

Wat is Rabobank ClubSupport?
Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan de verenigingen.

Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken.Dit alles doen we samen met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden. Benieuwd wat we voor jouw vereniging kunnen betekenen?

Ons doel
Wedstrijdmaterialen voor de jeugd zijn zeer kostbaar en slijten hard door het gebruik door onze grote jeugdafdeling dus dient regelmatig vervangen te worden om aan de wedstrijdeisen te voldoen.

Vorig jaar
Door ontoereikende financiën hebben we een aantal jaren niet voldoende kunnen investeren in atletiekmaterialen als hoogspringkussens, discussen en speren dus nu alle wedstrijden weer opstarten na corona hebben wij hier veel behoefte aan.

Heb je een Rabobank rekening? Meld je als lid en stem op ARV Achilles, Duursaam Etten-Leur en Avond4Daagse Etten-Leur.