Artifex is een nieuwe grote bordsponsor van ARV Achilles

* Etten-Leur, 6 september 2022 – Zowel letterlijk als figuurlijk is Artifex Fysiotherapie een grote sponsor voor onze vereniging. Door het op maandag 5 september afgesloten contract met ARV Achilles, en door de grootte van de borden die deze sponsor voor zijn rekening neemt.

Met een ferme handdruk werd de ondertekening door Robert de Ruiter (Artifex), Jan van Praat en Sjaak Dorsman (beiden Achilles) van een driejarige overeenkomst tussen beide partijen bekrachtigd. Het ondertekende contract bestaat uit meer dan alleen het ophangen van een tweetal reclameborden. Er wordt ook door de bij Artifex werkzame Bart Hondeveld vanaf eind september 2022 wekelijks een fysio-spreekuur gehouden.

Wekelijks fysio-spreekuur op dinsdagavond
Artifex Fysiotherapie houdt gedurende het seizoen bij ARV Achilles, wekelijks een gratis fysiotherapeutisch inloopspreekuur voor alle leden, op dinsdagavond tussen 18:00 uur en 19:00 uur. Artifex streeft met deze samenwerking naar een gezond sportklimaat. Ook wordt er een aantal keer per jaar aandacht gegeven aan atletiek specifieke onderwerpen die te maken hebben met blessurepreventie of goede  medische zorg bij de verschillende disciplines. Bart Hondeveld is al jaren aan ARV Achilles verbonden als sportend lid en trainer. Maar nu gaat hij ook zijn fysiotherapeutische kennis en vaardigheden inzetten vanuit Artifex voor onze vereniging.
Bart start op dinsdag 27 september met zijn eerste spreekuur.

Meer weten over Artifex Fysiotherapie?
Op de website wordt uitgebreid ingegaan op de diensten die deze praktijk biedt. Maar ook de samenwerking met andere disciplines in de gezondheidszorg, zoals een chiropractor, logopedist, sport- en zwangerschapsmasseur en een pilates docente wordt toegelicht.
Daarnaast doet Artifex ook aan begeleiding bij blessures of (top)sportbegeleiding (bijvoorbeeld Olympisch kunstrijdster Lindsay van Zundert).