Mooi resultaat José van der Linden en Cia Smulders in Warandeloop

* Etten-Leur, 26 november 2022 – José van der Linden en Cia Smulders liepen zaterdagmiddag de Warandecross Tilburg (7.500 m). Hun deelname telde tevens mee voor het NK cross. Het werd een mooie middag voor beide dames. Cia: “Leuke wedstrijd met mooie paden, heuveltjes en boomstammen waar we over moesten springen.”

José liep sterk en veroverde een 2e plaats bij de Warandecross en 2e plaats bij het NK V55.

Ook Cia was succesvol. Zij had echter pech met het klassement van de NK cross. Voor het NK heb je klassementen per 5 jaar, mits er 3 deelnemers zijn. Cia was in haar categorie de enige deelnemer, dus ze werd wel 1e maar mocht niet op het podium omdat ze alleen was. Voor de Warandeloop uitslag mocht ze gelukkig wel als 2e het podium op in de categorie V65+ (zie foto links).