Prognoseloop op woensdag 28 december

* Etten-Leur, 9 december 2022 – Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het bijna tijd is voor de jaarlijkse Prognoseloop! Deze ontzettend gezellige eindejaarsloop voor alle leden van Achilles vindt plaats op woensdag 28 december. Doe je mee?

Starttijd jeugd tot 12 jaar: 19.00 uur
Starttijd jeugd 12 jaar en ouder: 19.30 uur

Net als voorgaande jaren wordt er een parcours uitgezet door vrijwilligers van onze vereniging. Op het inschrijfformulier dat binnenkort in de hal van ons clubgebouw ligt, kun je aangeven hoeveel rondes je gaat lopen en in welke tijd je denkt dat te doen. Een prognose dus. Niet de snelste wint, maar degene die het dichtste bij zijn of haar voorspelde tijd zit.

Net als voorgaande jaren is lopen met horloge of telefoon. Je loopt puur op gevoel!

Neem wat lekkers mee

Na afloop is er in de kantine gelegenheid om wat te drinken en te knabbelen. We vragen iedereen om een fles glühwijn, nootjes/chips/kaasblokjes etc. mee te brengen. Deze kun je voorafgaand aan de loop aan de bar in de kantine afgeven. Zo zorgen we er samen voor dat er voldoende eten en drinken is.

Mocht je niet mee kunnen/willen lopen, meld je dan bij de organisatie om een handje te helpen als vrijwilligers via Dick de Kort.