Kangoo Jumpers hittebestendig

 * Etten-Leur, 7 augustus 2020 – Ondanks de zomerwarmte sporten de Kangoo Jumpers bij ARV Achilles elke maandag en woensdagavond op de atletiekbaan van het sportcomplex de Lage Banken aan de Concordialaan in Etten-Leur.
En sinds deze maand is deze sportgroep twee nieuwe gediplomeerde trainsters rijker. Denise Lauwerijssen (16) en Femke Martens (19) zijn in juli voor het diploma Kangoo Power geslaagd!

Femke Martens
Femke jumpt al 8,5 jaar bij Achilles. Als 11-jarige is zij in de Kinder Jumpgroep gestart, voorheen deed zij aan atletiek en turnen.
Gedurende een aantal jaren heeft Femke turnles gegeven aan kleine kinderen en is ze uiteindelijk ook zelf de Kinder Jumpgroep training gaan geven.
Femke heeft ook een pedagogische opleiding afgerond. Met de Kangoo Power danstraining is zij twee jaar geleden gestart op de maandagavond.

Denise Lauwerijssen
Denise jumpt nu ruim een jaar bij Achilles. Zij heeft voorheen les gehad en gegeven op een dansschool en gaat nu zelf de Kangoo Power danstraining geven op de woensdagavond. Denise gaat ook samen met Femke op maandag de Kinder Jumpgroep training geven.

Je kan beide trainers wekelijks op maandag en woensdag aan het werk zien met hun trainingsgroep.

Bij Achilles kan je naast de conditie/kracht-Jumptraining nu ook zowel op maandagavond 19:00 uur als op woensdagavond 18:00 uur de Kangoo Powerdanstraining doen.
De kinderen hebben een aparte Kindergroep Jumpgroep en kunnen ook kiezen om de danstraining mee te doen.

Kangoo Jumps wereldwijd
Bij de officiële internationale en overkoepelende organisatie van Kangoo Jumps kunnen geïnteresseerde jumpers kiezen uit een 5-tal programma’s die volgens een officieel opleidingssysteem worden afgenomen. Denise en Femke zijn in juli 2020 geslaagd voor het diploma Kangoo Power. Bij de Kangoo Jumps kan je ook de voor de volgende onderdelen kiezen om daarin een gediplomeerd trainer te worden: Kangoo Dance, Kangoo Bootcamp, Kangoo Kick&Punch en het speciaal voor jeugdtrainers opgezette vakgebied Kangoo Discovery.

JUMP trainingen bij ARV Achilles
Voor mannen, vrouwen, jeugd/kinderen (de jongste jumper is 4 jaar en oudste jumper 83).

maandag
18:00 uur: Conditie/kracht Jumptraining
18:00 uur: Kinder Jumptraining
19:00 uur: Kangoo Power danstraining

woensdag
18:00 uur: Conditie/kracht Jumotraining voor mannen/vrouwen/jeugd
18:00 uur: Kangoo Power danstraining
18:00 uur: Kinder jumptraining

De Jumptrainers bij ARV Achilles zijn: Thorsten Schüürmann, Patsy Kolhorn, Femke Martens en Denise Lauwerijssen.
Voor meer informatie over Kangoo Jumps, ga naar www.jumpsport.nl