Het afscheid van pupillentrainster Rosalie

* Etten-Leur, 12 juli 2020 – Dit schreef Rosalie Sijben begin juni aan de Mini-, C- en B-pupillen van Achilles en hun ouders/verzorgers.

“Langs deze weg wil ik jullie vertellen dat ik, na het nodige wikken en wegen, besloten heb om het ‘trainersstokje’ over te dragen aan een jongere generatie trainers.

Ruim 15 jaar geleden heb ik de cursus assistent-jeugdtrainer gevolgd, waarna ik eerste 3 jaar de C/D-junioren training gaf. De afgelopen 12 jaar dus de Mini-, C- en B-pupillen.

Ik ga nog door met het geven van training tot de zomervakantie (zaterdag 11 juli is de laatste training). Mijn stoppen heeft overigens niets te maken met de huidige corona-crisis. Mijn besluit stond vóór de jaarwisseling reeds vast. De corona-crisis heeft met echter wel doen besluiten deze mededeling nu pas door te geven aan jullie pupillen en ouders/verzorgers.

Mijn oorspronkelijke plan was: stoppen aan het begin van de meivakantie, toen net bekend werd dat op 2 mei de trainingen weer mochten starten. Dust dat leek me niet zo’n gepast moment!”

En zaterdagochtend 11 juli was het zo ver: Rosalie nam als eerste het woord. Dat ze samen met Annelies (haar dochter) 15 jaar geleden is gestart als trainer. Ze heeft de laatste jaren vooral de BC en mini pupillen getraind. Ze geeft het stokje over aan de jonge garde; Rens, Stan, Ruben en Kaylee.

Daarna kwam er een woordje van Tjeerd en onze voorzitter. Waarna de kinderen haar in het zonnetje hebben gezet. En Linda namens de ouders het woord deed. Ook de trainers bedankten haar voor de jaren waar ze Rosalie als pupillen en junioren hebben meegemaakt, nu als medetrainer.

Hierna was het tijd voor de ereronde met alle pupillen waarin Rosalie symbolisch het stokje overdroeg. Klik hier om te foto’s te bekijken.

Rosalie, bedankt!

Tenslotte nog een laatste bericht van Rosalie:

“Bedankt! voor de prachtige bos bloemen en woorden bij mijn afscheid als pupillen-trainer afgelopen zaterdag 11 juli.
Ik zie ook heel veel mooie, leuke foto’s staan op de website 🙂 Het was een memorabel afscheid!

Groeten en ik blijf natuurlijk zelf gewoon doortrainen/sporten bij Achilles!”

Rosalie