Foto rollatorloop in de race bij fotowedstrijd Brabant in Beeld!

image003* Etten-Leur, 19 november 2017 – Een foto van de rollatorloop, gehouden bij Achilles op 6 september, is genomineerd bij de fotowedstrijd Brabant in Beeld. Fotografe Netty van Iersel is bijzonder blij met haar nominatie, en de redactie natuurlijk ook want je kunt op haar foto stemmen. Allemaal doen dus!

De welbekende rollatorloop had als doel meer ouderen in beweging te krijgen en werd mede mogelijk gemaakt door Avoord en beweegcoach Marian Roest. De ouderen konden 400, 1000 en 2500 meter lopen met hun rollator. Netty van Iersel vertelt: “Ik dacht, ik ga eens kijken en foto’s maken. Het was prachtig weer, dus wat wil je nog meer. Het was een gezellige drukte en veel ouderen waren erg fanatiek. Een paar liepen zelfs 2500 meter. Na de warming-up gingen ze op weg. Ook Omroep Brabant was aanwezig, wat velen heel leuk vonden.” Zij maakte een foto van de oudere deelnemers aan de start.

Netty gaat verder: “Toen kwam er een fotowedstrijd Brabant in Beeld. Ik dacht, laat ik eens mee doen. En wat gebeurt er? Ik word genomineerd! Nou, geloof me, ik ben daar zeer trots op.” Op zaterdag 18 november was de opening van de tentoonstelling die bij de fotowedstrijd hoort, in Den Bosch. Alle foto’s werden daar besproken en laat nu Achilles-lid Merie Schoone daarbij aanwezig zijn. Zij en Netty raakten aan de praat en zo ging het balletje rollen… want is het geen geweldige reclame voor de club ook?

Zo stem je!

De redactie doet een beroep op alle leden om Netty met haar geweldige foto aan de winst te helpen. Netty is genomineerd in de categorie Algemeen en heeft concurrentie van twee andere genomineerden. Stemmen kan op de website van Brabants Dagblad.