En Rick Lambregts pikte weer een crossje mee

20171119Scorpiocross1* Etten-Leur, 20 november 2017 – Op zondag 19 november deed Rick Lambregts mee aan de Scorpiocross. Op het 9.250 meter lange parcours, in het bosgebied van recreatieoord De Warande, vlakbij de atletiekbaan van ATV Scorpio in Oosterhout liep de Achillescrosser voor het derde achtereen volgende weekend een wedstrijd.

De 52e editie van de Scorpiocross is een prooi geworden voor Björn Koreman. De loper uit Geertruidenberg kreeg de zege niet cadeau. Tot in de laatste bocht was hij op zijn hoede voor de sterk lopende Rick Lambregts van Achilles Etten-Leur, aldus Wouter Schelvis in BN de Stem. Rick eindigde daarmee nu ruim voor Marcel Laros, de Master 45 die hij een week eerder in de Maresiacross nog drie tellen voor moest laten gaan. Nu arriveerde Lambregts ruim een halve minuut eerder dan de thuisloper Laros op de meet.

Klik hier voor de uitslag van de 52e Scorpiocross.

 

20171119Scorpiocross2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20171112Maresiacross-Rick

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Kees Snepvangers (tijdens Maresiacross), die deze wedstrijd heeft overgeslagen. Deels vanwege de gezondheid, deels omdat het voor foto’s een praktisch onmogelijk parcours is.

Voor een verslag van Wouter Schelvis in BN de Stem, klik hier.