Extra voorzieningen bij ARV Achilles tijdens Van Oers Marathon op zondag 29 oktober!

erwtensoep* Etten-Leur, 12 oktober 2017 – Tijdens de Van Oers Marathon op zondag 29 oktober stellen we onze accommodatie weer beschikbaar voor lopers, hun supporters en de vrijwilligers die nodig zijn om dit geweldige evenement mogelijk te maken.

Onze sfeervolle kantine biedt de lopers de gelegenheid om zich mentaal voor te bereiden op de wedstrijd. Ook kunnen er waardevolle spullen in bewaring gegeven worden. Natuurlijk kan iedereen die wil inlopen naast de atletiekbaan.

Pendeldienst naar de start
Met busjes wordt een pendeldienst gereden van het clubhuis naar het inschrijfbureau of de start van de Marathon Brabant. Na afloop staan deze busjes weer bij de finish om iedereen naar het clubhuis van Achilles terug te brengen. Dit jaar hebben we naast de gebruikelijke kleedkamers en douches ook voorzieningen als een sauna, hottub en koudwaterdouches waar gratis gebruik van gemaakt kan maken. Je gaat opgekikkerd weer naar huis!

20141026EXtraVoorzieningen0220141026EXtraVoorzieningen01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis erwtensoep met stokbrood
In de kantine brandt de haard, is er gratis fruit voor handen en serveren wij gratis erwtensoep met stokbrood. Naast het gewone assortiment aan drinken hebben we die dag enkele prettige Belgische biersoorten in huis en bakken we friet voor degene die zijn zoutniveau en koolhydraten wil aanvullen. Kortom, de kantine van Achilles is een sfeervolle plek waar het goed nagenieten en napraten is. Iedereen is van harte welkom!

Gratis 2 consumptiebonnen
Achillesleden die tijdens de Marathon Brabant in Achilleskleding meedoen aan een wedstrijd ontvangen daarvoor 2 gratis consumptiebonnen, te besteden in onze kantine!