Zondag 13 maart toch Groene Ster-cross in Zevenbergen

* Etten-Leur, 1 maart 2022 – Op zondag 13 maart 2022 organiseert a.v. Groene Ster een regiocross. Hoewel dit de 6e cross van het ARWB-circuit zou zijn dit winterseizoen heeft corona er voor gezorgd dat het pas de 2e is.

Desalniettemin is het wel fijn om weer wedstrijden te kunnen lopen en nodigen we daarom graag alle atleten van jouw vereniging uit om aan deze bijzondere cross mee te doen.
De wedstrijd vindt op en rondom de atletiek-accommodatie plaats en herbergt veel facetten van een goed crossparcours voor echte bikkels.

We maken optimaal gebruik van de aanwezige natuurlijke en kunstmatige hindernissen, zodat het voor iedereen een uitdagende wedstrijd zal zijn. Groot voordeel van de accommodatie is verder dat het hele parcours vanaf het balkon goed te overzien is en er kleedgelegenheid en douches aanwezig zijn.

Atleten die aan de “Groene Ster cross” mee willen doen kunnen zich op diverse manieren inschrijven:
Jeugd t/m U16 (=C-junioren) van ARWB-verenigingen:
• via de eigen vereniging. Atleten die de eerste cross bij Diomedon meegedaan hebben, gebruiken het startnummer van toen weer. Atleten die er de vorige keer niet bij waren melden zich via de verenigingscontactpersoon aan (graag namenlijst uiterlijk 10 maart doorgeven via inschrijven@avgroenester.nl).
• De kosten worden via de vereniging afgerekend.

Alle andere atleten
• via internet
• De voorinschrijving sluit 10 maart 2022, na deze datum dient de na-inschrijvingstoeslag betaald te worden.
Wij hopen dat we veel atleten van uw vereniging mogen verwelkomen en indien er nog vragen zijn dan verwijzen wij u graag naar onze internetsite, of kunt u contact opnemen via het mailadres inschrijven@avgroenester.nl.

• De voorinschrijving sluit 10 maart 2022, na deze datum dient de na-inschrijvingstoeslag betaald te worden.
Wij hopen dat we veel atleten van uw vereniging mogen verwelkomen en indien er nog vragen zijn dan verwijzen wij je graag naar onze internetsite, of kan je contact opnemen via het mailadres inschrijven@avgroenester.nl.

NB: er wordt WEL een regioklassement opgemaakt. Hierbij telt het beste resultaat van de 2 crossjes. Bij een gelijk resultaat telt vervolgens het resultaat van de andere cross mee en als dit ook geen verschil maakt telt het resultaat van de laatste cross.