Achilles jeugd doet mee aan de Grote Clubactie

GroteClubactie00* Etten-Leur, 13 september 2014. Vandaag is de Grote Clubactie van start gegaan. Alle Pupillen en CD Junioren van Achilles hebben een boekje meegekregen, waar mensen een machtiging in af kunnen geven. In ieder boekje kunnen 23 machtigingen worden afgegeven. Een lot kost € 3,00 en er blijft per lot € 2,40 over voor Achilles. Het voordeel voor Achilles is dat we een extraatje hebben om bijv. nieuwe materialen aan te schaffen.

De loten mogen vanaf zaterdag 13 september verkocht worden en wij hebben aangegeven om de boekjes terug te willen hebben voor 31 oktober. De trekking voor de prijswinnaars is op 27 november 2014.

Wat is de Grote Clubactie?
Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens ons zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren wij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.

Extra inkomsten
Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd.

Hoe werkt het?
Of het nu om sport, muziek of cultuur gaat, alle verenigingen zijn bij ons welkom. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie.

Ons doel
De Grote Clubactie heeft als hoofddoel het financieel gezonder maken van het Nederlandse verenigingsleven. Daarom zijn we ook trots op een jaarlijkse opbrengst van maar liefst €9.000.000,- voor deelnemende verenigingen!

Voor meer informatie kijk op de website van de organisatie van De Grote Clubactie.