Clubkampioenschappen 2014 bij en met Groene Ster Zevenbergen

* Etten-Leur, 13 september 2014 – Gisteren is duidelijk geworden hoe het programma op zondag 28 september er globaal uit zal zien. Hieronder de integrale mededeling van WOC-lid Adrie Vrolijk naar aanleiding van de gesprekken met het WOC van Groene Ster.

LOPERS
Om 09:30 uur wordt een 5.000 m. gelopen (deels buiten de baan). Minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar (vanaf B junioren), Er zijn hier twee klassementen: Dames en Heren (dus niet verder ingedeeld naar leeftijd).

JUNIOREN t/m MASTERS
Om 09:30 uur start de meerkamp voor junioren t/m masters. Prijsuitreiking staat gepland om ca. 15:15 uur.

PUPILLEN
Voor de pupillen wordt ook een meerkamp gehouden, maar hier kunnen (wordt sterk aanbevolen) ook ouders aan mee doen! Er worden groepjes van 6-8 personen (incl. ouders) gevormd, die de betreffende onderdelen vervolgens met dit groepje gaan afwerken (er zit geen hoogspringen bij..). Doen ouders onverhoopt niet mee, worden ze in ieder geval verzocht te helpen bij het jureren.

De wedstrijd zelf begint om 13:30 uur, maar wordt vooraf gegaan door een gezamenlijke warming up die om 13:10 uur begint. Iedereen wordt dus feitelijk vanaf 13:00 uur verwacht.

PROGRAMMA EN TIJDSCHEMA
Tabel met onderdelen van de meerkamp zal ik jullie z.s.m. sturen. Tijdschema is nog niet precies bekend omdat dit mede afhangt van het aantal inschrijvingen.

BUFFET
Na de prijsuitreiking van de pupillen (planning ca. 17:15 uur)
wordt een Chinees buffet geopend, waaraan in principe iedereen (tegen betaling) kan meedoen (moet bij de inschrijving worden opgegeven).

INSCHRIJVEN
Met Groene Ster werd afgesproken dat inschrijvingen op 21 september ‘binnen’ moeten zijn. Om e.e.a. makkelijker te maken zullen wij de namen van alle deelnemers op spreadsheet aanleveren, die zij vervolgens weer kunnen laden in het te gebruiken wedstrijdprogramma. Het is dus niet de bedoeling dat atleten zelfstandig inschrijven bij Groene Ster.

Bijgaand de uitnodiging met uitleg zoals die aan de leden van Groene Ster is verstrekt. Feitelijk geldt hetzelfde voor Achilles, met dit verschil dat inschrijven dus centraal moet gebeuren. Uiteindelijk moeten hiertoe de betreffende gegevens bij Nicole Verhoeven en mij terecht komen. Het indeling spreadsheet zal sz.s.m. naar de betrokken trainer worden gestuurd.

UITDAGING: KORT DAG
Het moge duidelijk zijn dat er weinig tijd is om e.e.a. rond te krijgen. We zouden jullie daarom willen verzoeken om alle moeite te doen om zoveel mogelijk atleten/ouders naar Zevenbergen te krijgen. Groene Ster biedt ons een uitgelezen kans, waar we ze erg erkentelijk voor zijn. Zij hebben er ook veel werk in gestopt om e.e.a. mogelijk te maken. Het zou jammer zijn als dit niet het succes oplevert waarop wordt gehoopt, nl. massale deelname van Achilles.

ZEGT HET VOORT
Niet iedereen zal dit bericht op onze site lezen, dus graag deze boodschap zo breed mogelijk binnen Achilles uitdragen en doorvertellen.
Komende week zullen er dus nog wat meer zaken duidelijk worden, maar zijn er al vragen, aarzel niet!

vr. gr. Adrie Vrolijk (WOC Achilles)