Zaterdag 26 september 2020: Achilles Open Dag

*Etten-Leur, 30 augustus 2020 – Over een kleine vier weken pakt Atletiek en Recreatiesport Vereniging Achilles uit met een Open Dag. De laatste zaterdag van september staat bij de Etten-Leurse atletiekvereniging normaal gesproken in het teken van de clubkampioenschappen. Omdat de aangepaste regelgeving i.v.m. het coronavirus het organiseren van een (interne) atletiekwedstrijd heel moeilijk maakt, heeft de club afgezien van deze clubwedstrijd. Als alternatief werd tijdens de laatste algemene ledenvergadering van 1 juli geopperd om die vrijgekomen zaterdag te benutten om de bevolking van Etten-Leur en omstreken een Open Dag voor te schotelen.


In de laatste week van augustus is een werkgroep bijeengekomen en het onderstaande concept is waar men verder op gaat bouwen. Op deze website zal je op de hoogte worden gehouden van wat er nog meer te verwachten is op 26 september.
Hoe en waar je je kan aanmelden om mee te doen aan een of meerdere activiteiten wordt ook op korte termijn hier gepubliceerd.