World Cleanup Day Etten-Leur

* Etten-Leur, 31 augustus 2020- Op zaterdag 19 september is het weer zover: World Cleanup Day. Op deze grootste wereldwijde opruimactie van het jaar gaan we samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt geven. Aan de World Cleanup Day Etten-Leur wordt ondermeer meergewerkt georganiseerd door JCI Etten-Leur, IVN Etten-Leur en het MEC Etten-Leur.
En mogelijk zijn er ook Achillesleden die willen helpen om onze gemeente van zoveel mogelijk zwerfvuil af te helpen. Sluit je aan of maak zelf een actie, zie laatste link hieronder.

MEC Schoonmaakactie
Westpolderpad, Etten-Leur, in het buitengebied in het noorden van de gemeente Etten-Leur wordt schoongemaakt, Elshoutweg, Donkerstraat, Westpolderpad, Zwermlaken, Achtergat, Bollendonkseweg, enz. Start: 08:30 uur, Duur: 08:30 tot 12:30 uur, Max. aantal deelnemers: 20

Ons doel?
Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfvuil in en rondom Etten-Leur. Vorig jaar was al een ongekend succes! (zie filmpje). De (plastic)vervuiling staat wereldwijd hoog op de agenda en dat is helaas nodig; de productie van plastic neemt nog elk jaar toe en daarvan belandt een aanzienlijk deel in onze rivieren en zeeën.

Daarom roepen we jou op om de handen uit de mouwen te steken. Samen kunnen we namelijk écht iets doen tegen de plasticsoep! Doe jij ook mee? Bekijk welke opruimacties er in jouw buurt al zijn opgezet of zet zelf een opruimactie op de kaart.