Silvia Verhoeven 2e V50 Monschau Ultra

20170813Monschau-Ultra* Etten-Leur, 14 augustus 2017 – Op 13 augustus was Silvia Verhoeven om 03:45 uur  al opgestaan om nog tijdig te kunnen eten, want de start van de Monschau (D) ultra marathon was om 06:00 uur. Net als in 2016 was weer een  schitterend parcours, alleen nu dus een extra lusje van veertien kilometer erbij. Het bleek toch nog een aardig klimmetje, bijna meteen vanaf de start. Maar de beloning lag op een kilometer of zeven met een prachtig uitzicht.


Alleen waar vorig jaar het parcours er mooi droog bij lag, was het nu hier en daar hink-stap-springen om niet tot voorbij de enkels in de modder te zakken. Zeker bij het dalen was dat niet altijd gemakkelijk.
Ondanks dat het niet overal nou bepaald snel  ging (al was  het alleen al omdat mijn darmen mij tot twee keer toe het bos in stuurde) had ik het idee dat de km bordjes aan  mij voorbij vlogen. Of  te wel lekker gelopen.  Had  5 uur en 14  minuten nodig voor de 56 km. en bijna  1.000 hoogtemeters. Daarmee tweede bij de V50.

De uitslag staat hier.