Paddy Herijgers snelste vrouw in Drunense duinencross

20141102DrunenMJ01* Etten-Leur, 2 november 2014 – Ook in 20141102DrunenKS01Noord-Brabant is het crossseizoen begonnen. In Steenbergen organiseerde Diomedon de eerste cross voor de ARWB-competitie. In Drunen was Paddy Herijgers, nu hersteld van lichamelijke ongemakken die haar verhinderden mee te doen in Etten-Leur op 26 oktober, de snelste vrouw. Zij won de 6.300 meter lange veldloop in 25:18.

Rijsbergenaar Koen van Duijnhoven koos ter voorbereiding op het NK cross op 17 en 18 januari in Kerkrade voor de Drunense Duinencross. De B junioren liepen 2 ronden van 2.100 meter.  Na de eerste omloop passeerde Koen als 2e B junior, met 5 andere B junioren in zijn kielzog. In de tweede ronde viel het groepje van 6 uit elkaar en door een felle eindsprint finishte Koen uiteindelijk in een tijd van 15:23 als 3e (van de 21 deelnemers) en belandde hierdoor op het podium.  Vorig jaar liep hij dezelfde wedstrijd in 16:00, een mooie verbetering van 37 seconden in een jaar tijd!

Meer foto’s van de Drunense Duinencross van Kees Snepvangers.