Beste worp van Arjan Dekkers

20160730LeuvenUITSLAGEtten-Leur, 30 juli 2016 – Tijdens de Internationale Flanders Cup Meeting voor Mom in Leuven won Arjan Dekkers het speerwerpen met een sterke reeks worpen, waarbij de atleet uit Etten-Leur bij zijn vijfde worp zijn SB verbeterde tot 66,51 meter.

Aanstaande zaterdag is Arjan te zien in Huizingen, waar hij op de eerste zaterdag van augustus ingaat op de volgende uitnodiging:
“Met fierheid kunnen wij u melden dat de Koninklijke Atletiekclub Olympic Essenbeek Halle, kortweg OEH, op zaterdag 6 augustus 2016, haar 3e Flanders Cup Allonsius Sport meeting organiseert. Onze meetingleiders zullen er alles aan doen om er een spetterende, sportief hoogstaande meeting van te maken. We rekenen natuurlijk op de deelname van zo veel mogelijk Belgische atleten. Het circuit van de Flanders Cup is immers een uitgelezen mogelijkheid om zich te meten met internationale leeftijdsgenoten. Wij hopen op zaterdag 6 augustus 2016, een massa deelnemers en toeschouwers te mogen ontvangen, onder een fantastische zon, die de Zennevallei zal doen schitteren van genot.”