ARV Achilles Trommelen clubkampioenschappen 2022

* Etten-Leur, 1 oktober 2022 – De start van de ARV Achilles Trommelen clubkampioenschappen was er een met een grote plens regen. Maar vanaf ongeveer  half tien was het droog en de baan lekker opgefrist.

Deze eigen wedstrijd was voor Peter Gulden en Kees Lazeroms een mooie test om een te zien hoe het is om zo’n hele dag als speakerduo te fungeren. Bij de organisatie zijn, behalve dat de kwaliteit van het geluid wel eens wat piepen en kraken liet horen, geen klachten binnen gekomen.

Honderdtwintig leden (en een enkele RREL-er en loper van AVR’90) hadden zich voor zaterdag 1 oktober opgegeven. Waarvan de twintig lopers die aan het eerste nummer van de dag, de 5.000 meter, openden in twee series.

Daarna startten de pupillen met een meerkamp volgens de Athletics Champs, de G atleten en de Frame runners hadden ook hun eigen programma. Na het meters maken van de pupillen (4 of 6 minuten – voor de A pupillen) kwamen de andere technische atleten aan de beurt.
Ook deze groepen van junioren, senioren en masters sloten hun atletiekdag af met een langer loopnummer: de 1.000 meter.
De uitslagen zijn gepubliceerd op atletiek.nu, op het Achilles Instagram-account staan een aantal filmpjes en op Flickr staan ruim 350 foto’s.