Acht Achillesleden liepen hard in Rijsbergen

* Etten-Leur, 16 juni 2019 – Aan de 32e editie van de Bavoloop deden volgens het uitslagenoverzicht 8 Achillesleden mee. Maar nadere bestudering van de deelnemers leverde een totaal op van 14. Jammer, want de resultaten van de leden van onze vereniging zijn zo minder gemakkelijk terug te vinden. Terwijl het toch een kleine moeite is om bij je inschrijving de naam van je club te vermelden. Er is zelfs een aparte ‘regel’ voor om in te vullen van welke vereniging je lid bent. NB: bij na-inschrijving geen club-regel om in te vullen?

Op zaterdagavond 15 juni 2019 lukte het dit jaar slechts één Achilleslid om op het podium te komen: Toon Heeren werd met 34:50 derde bij de mannen 45.

Een bijzondere vermelding voor Jan Arnouts
Op zijn Facebookpagina verwoordde hij zijn rentree als wedstrijdloper als volgt: “Door allerlei blessures heb ik gedurende 2,5 jaar géén wedstrijden (alléén 10 kilometer in Etten-Leur 2017) kunnen lopen. Ik was verheugd om na zo’n lange periode weer een startnummer op te spelden voor de altijd gezellige Bavoloop in Rijsbergen. Ik koos voor de 10 km. en begon vrij behoudend omdat ik géén idee had wat het ging worden. De tweede helft van de wedstrijd ging het steeds beter en kwam ik binnen op 42:52 min. Een tijd waar ik erg tevreden over was. Nu blessurevrij proberen te blijven!”

Foto’s gemaakt door Ann Smout kan je hier bekijken.
Ook de Bavoloop zelf had fotografen gecharterd, bekijk hun resultaten in drie series: een, twee en drie, samen goed voor 1.259 foto’s!