Vrijwilligersavond Van Oers Marathon Brabant

20170907VanOersMaratthonBrabant* Etten-Leur, 7 september 2017 – Heb jij je in de afgelopen 35 jaar ingezet als vrijwilliger bij de Van Oers Marathon Brabant? Dan ben je van harte welkom op onze vrijwilligersavond op 21 oktober! Meld je aan, deel dit bericht en tag je mede-vrijwilligers!

De avond staat gepland op zaterdag 21 oktober vanaf 19:30 uur in de kantine van ARV Achilles Concordialaan 112 Etten-Leur. Uiteraard is je partner ook van harte welkom!

Twee toppers aanwezig
Om 20:00 uur zal Huub Maas, de winnaar van de hele marathon 2016, en meermalen Nederlands kampioen Duathlon, zelfs wereldkampioen, wordt geïnterviewd door Cees Maas, de in binnen- en buitenland welbekende wielerspeaker uit Etten-Leur.  Dat zijn twee toppers die je niet mag missen.

Hapje en drankje
Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Je hebt een vrije avond als vrijwilliger en dat is dik verdiend. Want mede door jouw belangrijke hulp kunnen we nu voor de 35e keer van start gaan. Daar mag op gedronken worden!

Meld je aan
Het wordt pas gezellig wanneer jij en je partner er ook bij zijn, dus meld je uiterlijk 18 oktober aan bij vrijwilligers@marathonbrabant.nl!

Lees hier het bericht op de website van Van Oers Marathon Brabant.