Uitslagen Mastboscross

*Etten-Leur, 31 januari 2016 – Het geel-blauw van Achilles is overal, dus ook op zondag bij de erg natte Mastboscross. Deze dag was er zelfs een cameraploeg aanwezig, maar die kwamen voor loopster Andrea Deelstra (zeker van deelname aan de Olympische Spelen in Rio deze zomer). In het achterveld presteerden de Achilleslopers naar behoren.

BN De Stem bericht: “Bij de mannen greep een lid van het Franse militaire team verrassend de overwinning. Charles Ogari bleef in een spectaculaire slotfase de sterke Hamid el Mouaziz voor. Henk van Leeuwen uit Breda en Alwin Roovers uit Rijsbergen werden als beste regionale lopers teruggezien na het zware modderbad in het Mastbos.” Alwin zette zichzelf bij de senioren op de lange cross dan ook op de 14e plek overall en 9e Nederlander (netto 33:56).  Op de korte cross kwam Tim Ernest uit.

Toon Heeren eindigde weer op het podium, 1e bij de Master M45+ categorie. De overige deelnemers waren stukken jonger. Jongens Pupillen A: 9e Mats Verhulst en 15e Tycho Meijer. Jongens Junioren A: 9e Stef Dirks, 11e Daan Dirks, 17e Rick Lambregts. Bij de vrouwen prestatiecross was Dagmar van Esch aanwezig. Zij klokte 30:36 en kwam daarmee op de 25e plaats, van de in totaal 135 vrouwen die finishten.