Uitslag Prognoseloop 2016

20161228Prognoseloop* Etten-Leur, 29 december 2016 – Ja, met 86 deelnemers was het tijdens de Prognoseloop, gehouden op woensdagavond 28 december, iets minder druk dan vorig jaar. Hebben we het daarom minder gezellig gehad? Zeker niet! De gezelligheid was als vanouds op deze traditionele afsluiting van het jaar. Na afloop was er de gezellige afterparty met glühwein, meegebrachte koekjes, chocolade en snacks en andere borrelhapjes. Het licht in de kantine ging pas na middernacht uit… volgend jaar weer!

Het principe van de Prognoseloop is simpel: kies je afstand, voorspel de tijd die je hierop loopt en zorg dat je op de avond zelf die tijd zo dicht mogelijk benadert. Wie dat het beste doet, krijgt niet alleen applaus op de avond zelf, maar ook een leuke prijs. Bij de jeugd was Enrico Rockx de winnaar met een verschil van 11 seconden ten opzichte van zijn opgegeven tijd. Bij de volwassen deelnemers (lopers, wandelaars, Nordic Walkers en Kangoo Jumpers) won Ria Frijters met een verschil van slechts 3 seconden.

De meeste deelnemers aan de Prognoseloop hebben al op de geprinte uitslagen gespiekt, maar voor wie het gemist heeft: hier is de volledige uitslag te downloaden.