Run-Bike-Walk op zaterdag 25 maart 2017

20170204RunBikeWalk* Etten-Leur, 2 januari 2017 – Start je jaar goed en zet meteen in je agenda: 25 maart 2017. Op die datum vindt een prachtig Run-Bike-Walk-evenment plaats, georganiseerd door ARV Achilles, Roparun team 248 Go4Life, Road Runners Etten-Leur en Stichting Activiteiten Lionsclub Etten-Leur e.o. De start en finish zijn in het centrum van Etten-Leur en de route neemt je mee door het buitengebied. Meer informatie vind je ook op de website www.runbikewalkettenleur.nl.

Goede doel
Het evenement wordt gehouden voor het goede doel Stichting Roparun, die geld inzamelt voor de palliatieve zorg van mensen met kanker onder het motto:
“Leven toevoegen aan dagen waar vaak geen dagen meer aan het leven toegevoegd kunnen worden”.

De afstanden
Voor de lopers onder ons is er keuze uit drie afstanden: 23 km, 42 km en 65 km.
De 65 km is vooral bedoeld als training voor Roparunners (minimale snelheid is 11 km/uur). De overige afstanden zijn meer bedoeld voor de ‘Fun runners’. Iedereen kan deelnemen!
Naast de lopers nodigen we ook wandelaars, individueel, uit om mee te doen. Zij starten rond 17.00 uur en gaan voor een route van 10 of 20 km.

Startlocatie
Dit evenement volgt voor lopers het Run-Bike-principe. Vanaf café-restaurant Het Witte Paard vertrekken de lopers in groepen van 5 personen. Elke groep bestaat uit: 1 vaste voorfietser en 4 lopers met 3 fietsen. De keuze van het wisselen van loper naar fietser en andersom bij een aantal kilometer wordt aan de groep overgelaten.

Alle groepen starten dusdanig dat zij gelijktijdig om 23.00 uur weer in het centrum van Etten-Leur aankomen. Hier wordt een gezellige happening van gemaakt! Meer informatie ontvang je te zijner tijd.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- p.p. (na-inschrijving € 12,50 p.p.). Hiervan wordt minimaal de helft gedoneerd aan de Stichting Roparun. Je kunt binnenkort digitaal inschrijven.