Uitnodiging prognoseloop & eindejaarsfestival

20131217Prognoseloop* Etten-Leur, 3 december 2014 – Net als voorgaande jaren willen we ook in de laatste maand van 2014 de prognoseloop en het eindejaarsfestival samenvoegen. Daar het is 2013 een groot succes was, willen we deze opzet weer herhalen. Dit houdt in dat we als loopactiviteit de opzet van de prognoseloop behouden en dat we na afloop hiervan “het feestje achteraf” van de eindejaarsloop hebben gebruikt.

Deze activiteit wordt op woensdag 17 december 2014 gehouden, dit is een gewone trainingsavond voor de trimgroepen. Iedereen heeft dus de kans aan deze gezellige loop deel te nemen en hoeft hiervoor geen extra vrije dag op te nemen.

We houden deze activiteit zowel voor pupillen, junioren jeugd recreanten en de G-groep maar ook voor de trimmers, de atleten, de opstappers , de nordic walkers, de wandelaars en de kangoo jumpers.

Als je wilt meedoen, althans de trimmers, atleten, de wandelaars, nordic-walkers, kangoo jumpers en uiteraard ook de nieuwe mensen van de opstapgroep, dan is het de bedoeling dat je iets lekkers meebrengt (bijvoorbeeld appelflapjes, oliebollen, een cakeje, blokjes kaas, worstjes e.d.) of een flesje glühwein of andere alcoholische versnaperingen. (Eigenlijk hetzelfde dus als in het verleden bij het eindejaarsfestival).

Het volgende is geldig voor alle deelnemers:
Natuurlijk moet je niet vergeten jezelf in te schrijven door een passende afstand te kiezen en hiervoor de verwachte eindtijd te voorspellen.

Belangrijk:
De activiteit vindt plaats op woensdag 17 december.
Start pupillen / junioren / jeugd recreanten / G-groep: 18.30 uur.
Afstanden: 950 m. of 1.900 m. Start atleten/trimmers/wandelaars/nordic-walkers/kangoo jumps/opstappers: 19.30 uur.
Afstanden: 1.900 m./ 3.800 m. of 5.700 m.

Inschrijfformulieren liggen op de kast in de hal. Mogelijk krijg je het inschrijfformulier zelfs per mail doorgestuurd van je trainer. Je kiest je gewenste afstand en je noteert je naam en je voorspelde eindtijd op de afstand die je gekozen hebt. Het compleet ingevulde formulier stop je in de doos die zich ook op de kast in de hal bevindt.

Tijdens de loop is het gebruik van horloges, stopwatches, gps-apparatuur e.d. verboden.