Sportieve voornemens? Onze opstapgroep start 19 januari!

* Etten-Leur, 15 januari 2015 – 20140819HoevenPvD01Voor iedereen met sportieve voornemens voor 2015 start ARV Achilles op maandag 19 januari 2015 met een nieuwe opstapgroep hardlopen. Heb jij zin om mee te trainen? Of ken jij mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken? De groep is bedoeld voor mensen die geen ervaring hebben met hardlopen of na een blessure het hardlopen weer willen oppakken.

ARV Achilles heeft met dit trainingsprogramma inmiddels vele mensen aan het hardlopen gekregen. Onder begeleiding van een tweetal gediplomeerde en ervaren looptrainers, die oog hebben voor je individuele situatie, werk je aan je conditie en je gezondheid. Het uiteindelijke doel is om na 16 weken 2 keer 30 minuten te kunnen hardlopen. In de afgelopen jaren is gebleken dat je door het lopen in een opstapgroep met gelijkgestemden elkaar stimuleert om de cursus af te ronden en voorkom je daarmee dat je je “over de kop” loopt. Beter nog, het is gewoon leuk!

De start van de opstapgroep is op maandag 19 januari om 20.00 uur op de atletiekbaan van ARV Achilles. De trainingen worden gegeven op maandag- en donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Onze baan is gelegen op Sportpark De Lage Banken aan de Concordialaan te Etten-Leur. Op de website staat een routebeschrijving voor deelnemers van buiten Etten-Leur. De kosten voor de cursus zijn EUR 65,00 inclusief een consumptiekaart voor onze kantine.

Je kunt je opgeven op de startavond zelf of via het volgende email adres: opstapgroep@arvachilles.nl. Onze trainers kijken uit naar je komst!