Speciale donatie van € 1.000 aan Framerunners ARV Achilles

* Etten-Leur, 11 december 2021 – Zaterdag was er na de wekelijkse training van de Framerunners een speciaal moment op de atletiekbaan van ARV Achilles. Zij mochten een donatie van € 1.000 in ontvangst nemen van de firma K. Hartwall. Dit bedrag wordt met 50% vermeerderd door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Het totaalbedrag van € 1.500 komt ten goede aan de aanschaf van een nieuwe framerunner.

De kinderen konden zaterdag eerst op de baan van Achilles lekker trainen en plezier beleven aan hun eigen sport. Dat alles in het zonnetje! Aan het einde van de training was daar een bijzonder moment. Anton van Ginneken was namens het bedrijf K. Hartwall aanwezig om een cheque van € 1.000 uit te reiken. “K. Hartwall is een Fins bedrijf werkzaam in de logistieke hulpmiddelen, en het is ons doel om overal waar wij onze producten verkopen, iets terug te doen voor de gemeenschap, in het bijzonder ten behoeve van kinderen voor wie het sporten niet vanzelfsprekend is door een fysieke, mentale of financieel beperkende factor. We hopen dat meerdere bedrijven ons voorbeeld volgen,” aldus Anton van Ginneken.

Het uitreiken van de cheque zelf gebeurde aan Framerunners Fenne en Wouter, onder toezicht oog van ouders, bestuur van Achilles en andere belangstellenden. Na afloop kon men in de kantine nog even napraten en genieten van een kopje erwtensoep. Anton van Ginneken mocht verder de buitendeur van de stalling van de Framerunners onder “met dank aan” voorzien van een sticker van K. Hartwall. ARV Achilles is het bedrijf ontzettend dankbaar voor hun bijdrage, en de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind voor de verhoging van het bedrag.