Sluit 2017 af met de Prognoseloop op 27 december

StockSnap_3CNNP3QKN9* Etten-Leur, 4 december 2017 – Meteen na de Kerst weer een beetje in je ritme komen? Zoals gebruikelijk is er ook dit jaar de Prognoseloop, op woensdag 27 december. Dat is eerst lekker bewegen op jouw manier en dan gezellig naborrelen.

Het principe is simpel: kies je afstand, voorspel de tijd die je hierop loopt en zorg dat je op de avond zelf die tijd zo dicht mogelijk benadert. Wie dat het beste doet, krijgt niet alleen applaus op de avond zelf, maar ook een leuke prijs. De inschrijfformulieren liggen in de hal op de lockers.

 

Onze jeugdige deelnemers tot en met 12 jaar starten om 19.15 uur voor een afstand van 864 meter.
Om 19.30 uur is het de beurt aan de overige groepen. Je kunt 1, 2, 3 of 4 ronden lopen. Oftewel 1.198, 2.396, 3.594 of 4.792 meter.
Geen horloges tijdens het lopen!

Neem zelf de nodige hapjes en drankjes mee voor na het lopen! Denk aan glühwein, zoute snacks, koek en cake. Koffie en thee is gratis verkrijgbaar, de rest van de meegenomen drank en snack wordt verdeeld. Let extra goed op dat je niets meeneemt dat over de datum of al aangebroken is. Allemaal een kleine investering maakt samen een hele boel!

Beweging én gezelligheid bij Achilles, zien we je de 27e? We maken er een gezellige afsluiting van het jaar van.