Sjors Sportief ontsluit de sportieve activiteiten in Etten-Leur

* Etten-Leur, 1 februari 2021 – Vanaf januari 2021 is de gemeente Etten-Leur van start gegaan met het succesvolle Sjors Sportief/Creatief programma. Al in meer dan 100 gemeenten wordt dit project bijzonder goed ontvangen. Daarom krijgen alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Etten-Leur aankomend jaar de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze kennis te maken met alle sporten en creatieve activiteiten binnen de gemeente.

Hoe werkt het?
Door mee te doen aan Sjors Sportief/Creatief kunnen kinderen hun talenten verkennen zonder direct lid te worden. Alle aangeboden activiteiten binnen de gemeente Etten-Leur zijn in een kleurrijk boekje gebundeld.

Het boekje word begin maart 2021 aan alle basisschoolkinderen uitgedeeld. Kinderen schrijven zich in via de website van Sjors Sportief/Creatief.

Vanwege de verlengde lockdown is het helaas niet mogelijk om de boekjes van Sjors Sportief in de komende weken onder alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Etten-Leur te verspreiden. In overleg met de gemeente Etten-Leur is besloten de Sjorsboekjes later uit te delen, namelijk op 3 maart.

Aanbod vanaf 8 maart
Dit betekent dat de activiteiten pas vanaf 8 maart kunnen starten. De Sjorsboekjes zullen in de week na de voorjaarsvakantie bij de basisscholen worden aangeboden. Het fysieke boekje is al gedrukt, hier kunnen we geen veranderingen meer in aanbrengen. Aan de scholen wordt gevraagd om te benadrukken dat de data op de website de juiste zijn.

Klik hier om het het digitale Sjorsboekje te bekijken.

“Sportieve en creatieve activiteiten!”
Hèt creatieve, educatieve en sportieve aanbod in de gemeente Etten-Leur voor iedereen tussen 0 en ±14 jaar. Ben je op zoek naar een leuke activiteit die bij jou past? Schrijf je dan snel in!.

Achilles biedt 3 sportmogelijkheden aan
Vanaf 8 maart biedt ARV Achilles een drietal sportmogelijkheden aan voor de basisschooljeugd in Etten-Leur: atletiek, kangoo jumps en racerunnen.

Zie het artikel in de Etten-Leurse Bode van begin december 2020.