Atletiek les bij Achilles in Etten-Leur

Bedankt @arvachilles en coach Sjaak voor het regelen!

Petje af Breda
De eerste locatie van Petje af Breda is in januari 2013 door de onderwijswethouder, op initiatief van de schoolbesturen, geopend. Ondertussen zijn er vijf groepen op vijf locaties in Breda en zijn we gestart met de tweede Petje af groep in Etten-Leur.

Bij Petje af leren de kinderen niet uit boeken, maar in en door de praktijk. Onze vrijwillige gastdocenten verzorgen leuke en leerzame lessen op onze locaties en bij hen op de werkplek. Daarnaast bezoeken wij musea, theaters en doen we sportieve activiteiten. Alles gebeurt onder begeleiding van ons bevlogen Petje af team! Ook meedoen? Geef je dan snel op!

Wat doet Petje af?
Petje af ontvangt 28 zondagen per jaar nieuwsgierige kinderen (10 t/m 14 jaar) en inspirerende gastdocenten (18 tot 80+). In blokken van vier weken maken de kinderen kennis met zeven verschillende beroepen. Petje af opereert bijvoorbeeld in het ziekenhuis, neemt plaats in het verdachtenbankje, bezoekt het museum en bekijkt theatervoorstellingen. In het weekend staan praktijkervaring rondom de beroepen en de ontmoeting tussen/met onze gastdocenten centraal. De Petje af methode stimuleert de ontluikende talentontwikkeling van onze kinderen. De kinderen komen in aanraking met nieuwe ervaringen, verfrissende ideeën en inspirerende rolmodellen.

Klik hier voor meer informatie over Petje af.