Nieuwe opstapgroep vanaf 3 september

beginnen-met-hardlopen-opstapgroep-achilles* Etten-Leur, 25 juli 2018 – Wil jij na de zomer je vakantiekilo’s eraf werken, eindelijk het hardlopen (weer) oppakken of gewoon ontdekken of hardlopen iets voor je is? Sluit je aan bij de opstapgroep van ARV Achilles. Je hebt geen ervaring met hardlopen nodig! De trainingen zijn op maandag- en donderdagavond van 20:00 tot 21:00 uur. De start is op maandag 3 september om 20:00 uur. Laat je verleiden en doe mee! Zien we je daar? 

Onder begeleiding van twee enthousiaste trainers werk je zestien weken lang aan het opbouwen van conditie en duurvermogen. Te veel en te snel trainen is er niet bij, waardoor je het gemakkelijk volhoudt. Je zult zien dat je met onze opbouw bijna zonder moeite twee keer een halfuur achter elkaar kunt lopen. De gezelligheid van het lopen met gelijkgestemden doet de rest! Uiteraard besteden we genoeg tijd en aandacht aan het opwarmen van je spieren (warming-up) en het na afloop rekken van je spieren (cooling-down).

Op donderdag 20 december heb je het doel bereikt en ontvang jij een heus diploma. Als je wilt, kun je meteen door naar een van onze trimgroepen. Zo behoud je je conditie en blijf je onder begeleiding en met een hoop gezelligheid om je heen in beweging. Veel van onze leden zijn vanuit de opstapgroep begonnen en hardlopen nog steeds. Iets voor jou? We zien je heel graag op 3 september!

Wanneer: Maandag- en donderdagavond om 20:00 uur. Eerste training op 3 september. Laatste training op 20 december.
Waar: De atletiekbaan is gelegen op Sportpark De Lage banken aan de Concordialaan te Etten-Leur. Je vindt hier een routebeschrijving voor deelnemers van buiten Etten-Leur.
Kosten: € 65,00 inclusief een consumptiekaart voor de kantine.

Vooraf opgeven doe je hier.