Nieuwe opstapgroep start maandag 8 september 2014

Opstapgroep najaar 2013* Etten-Leur, 25 augustus 2014 – Voor iedereen met goede voornemens na de vakantie 2014 start ARV Achilles op maandag 8 september 2014 met een nieuwe opstapgroep hardlopen.

De atletiek- en recreatiesportvereniging ARV Achilles uit Etten-Leur heeft met dit trainingsprogramma in de loop van de jaren al veel mensen aan het hardlopen gekregen. Onder begeleiding van een tweetal gediplomeerde en ervaren looptrainers, die oog hebben voor je individuele situatie, werk je aan je conditie en je gezondheid. Het uiteindelijke doel is om na 16 weken 2 keer 30 minuten te kunnen hardlopen.  De groep is bedoeld voor mensen die geen ervaring hebben met hardlopen of na een blessure het hardlopen weer willen gaan oppakken. In de afgelopen jaren is gebleken dat je door het lopen in een opstapgroep met gelijkgestemden elkaar stimuleert om de cursus af te ronden en voorkom je daarmee dat je je niet “over de kop” loopt.

De start van de opstapgroep is op maandag 8 september om 20:00 uur bij het clubhuis van ARV Achilles. Deze trainingen worden gegeven op maandag- en donderdagavond van 20:00 tot 21:00 uur in de buurt van het Achillesterrein. De baan wordt gerenoveerd; zodra de baan klaar is gaan we trainen op en rondom de baan. Bij voldoende belangstelling kan er ook een training op de maandag- en donderdagmorgen gegeven worden. Deze beginnen om 09:30 uur. De atletiekbaan is gelegen op Sportpark De Lage banken aan de Concordialaan te Etten-Leur. Op de website van ARV Achilles ( www.arvachilles.nl) staat een routebeschrijving voor deelnemers van buiten Etten-Leur. De kosten voor de cursus zijn € 60,00 inclusief een consumptiekaart voor onze kantine.

Je kunt je opgeven op de start avond zelf of via het volgende email adres: opstapgroep@arvachilles.nl