Mini Ropa Run zaterdag 12 september 2020

* Etten-Leur, 9 september 2020 – Ondanks dat de Roparun dit jaar door het coronavirus niet is doorgegaan, gaat Swietelskyteam248go4life wel door met het organiseren van activiteiten. Daarmee zorgen ze voor een doorgaande financiering van het uiteindelijke doel van alle Roparunteams: “leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Daarom organiseert dit Roparunteam samen met ARV Achilles op zaterdag 12 september 2020 weer een Mini Ropa Run.

Doe mee aan dit goede doel evenement!
Dit is een oproep aan de leden van Achilles: doe mee en formeer een estafetteteam van 2 tot 5 personen, die allemaal 2 km hardlopen, om zo als team 5 x 2 = 10 km. hard te lopen. De organisatie zorgt voor een fotograaf, die jullie tijdens en na de race op de foto zet. En het klusteam van Achilles heeft speciaal voor dit evenement een grote partytent aansluitend aan onze kantine neergezet.

Corona-maatregelen
Uiteraard worden er maatregelen genomen, het plaatsen van de partytent bijvoorbeeld, zodat iedereen virusvrij op onze accommodatie kan meedoen aan dit leuke team-event voor het goede doel!

Graag van te voren inschrijven
Klik hier om je als bedrijfsteam, verenigingsteam of individueel in te schrijven.
Om 13:30 uur starten de bedrijventeams (€ 75,00), en om 15:00 uur de verenigingsteams (€ 50,00) en individuele lopers (€ 5,00). Graag voor 10 september inschrijven i.v.m. het coronavirus.

Poster
De flyer van de Mini Ropa Run 2020 kan je hier downloaden.