Kluiskenshof Achilles-cross op 26 januari 2020

* Etten-Leur, 18 december 2019 – Zoals elk jaar organiseert Achilles ook eind januari 2020 een echte cross. Dit jaar zal de Kluiskenshof Achilles-cross (met dank aan de sponsor!) gehouden worden op 26 januari 2020, in het bosgebied “de Kogelvanger” aan de Zandspui tussen Etten-Leur en Rijsbergen. Een deel van het parcours is gelegen in een natuurgebied van Brabants Landschap (waarvoor ook dank!). De Kluiskenshof Achilles-cross maakt onderdeel uit van de ARWB-competitie. Het is tevens de clubcross voor de Pupillen en C/D junioren van Achilles. Pupillen en C/D junioren van andere verenigingen kunnen meedoen, maar buiten mededinging, d.w.z. dat ze niet in aanmerking komen voor het ARWB-klassement.

De inschrijving is gesloten! Na-inschrijven kan op de dag zelf tot 30 minuten voor aanvang. De kosten bij na-inschrijving zijn € 5.

Programma en tijdschema

Doe mee!

Pupillen en C/D junioren mogen gratis aan de cross meedoen. Alle andere categorieën betalen 4 euro inschrijfgeld, dat je betaalt als je op 26 januari je startnummer ophaalt. Voor-inschrijven is nu niet meer mogelijk. Na-inschrijven kan op de dag zelf tot 30 minuten voor aanvang. De kosten bij na-inschrijving zijn € 5.

Inschrijven Pupillen en C/D junioren van ARWB-vereniging

Vanaf dit jaar wordt bij de AWRB-competitie voor Pupillen en C/D junioren met vaste startnummers gelopen en is voor-inschrijven verplicht. Elke vereniging dient vooraf een opgave/spreadsheet van de deelnemers naar het secretariaat te sturen (cross@arvachilles.nl), met daarbij ook de betreffende startnummers. Kinderen die voor het eerst meedoen, hebben dus nog geen nummer. Zij krijgen dat nummer dan op de dag zelf.