Gratis erwtensoep met stokbrood op 25 oktober bij Achilles

ErwtensoepmetStokbrood* Etten-Leur, 5 oktober 2015 – Over nog geen drie weken is weer het grootste sportfeest in Etten-Leur en stelt Achilles tijdens de Van Oersmarathon op zondag 25 oktober haar  accommodatie weer beschikbaar voor lopers, hun supporters en de vrijwilligers die nodig zijn om dit geweldige evenement mogelijk te maken.

Zoals iedereen weet biedt deze sfeervolle kantine de lopers de gelegenheid om zich mentaal voor te bereiden op de wedstrijd. Kunnen waardevolle spullen in bewaring gegeven worden. En zo jullie wensen kan er ingelopen worden naast de atletiekbaan. Met busjes wordt een pendeldienst gereden van het clubhuis naar het inschrijfbureau of de start. En na afloop staan deze busjes weer bij de finish om iedereen naar het clubhuis te brengen. Dit jaar hebben we naast de gebruikelijke kleedkamers en douches ook voorzieningen als een sauna, hottub, koudwaterdouches en een masseur waar gratis gebruik van gemaakt kan maken. Je gaat opgekikkerd weer naar huis!

In de kantine brand de haard, is gratis fruit voor handen en serveren wij gratis erwtensoep met stokbrood. Naast het gewone assortiment hebben we die dag enkele prettige Belgische biersoorten in huis en bakken we friet voor degene die zijn zoutniveau en koolhydraten wil aanvullen. Kortom een sfeervolle plek waar het goed nagenieten en napraten is. Iedereen is van harte welkom!

Er zijn al verschillende hardloopgroepen van Achilles die toegezegd hebben gebruik te gaan maken van deze voorzieningen!